Tuotteemme

UUTUUDET! Kirja Äidille ja Kirja Isälle

Kirja Äidille: Täytettävä kysymyskirja lapselta äidille

Kirja Äidille on täytettävä kysymyskirja lapselta äidille. Kirja sisältää kaksi osiota, joista ensimmäisen osion täyttää lapsi ja toisen osion äiti itse. Kirja Äidille on kaunis ja persoonallinen lahja rakkaalle äidille, ja se on mitä kaunein muistelmakirja. Kirjaa voi täyttää minkä ikäinen tahansa: lapsi, nuori, aikuinen, kuka tahansa, joka haluaa antaa kauniin ja ajatuksella kirjoitetun kirjan omalle äidilleen.

Tämä on kirja, jonka jokaisen äidin on saatava.

Osta Kirja Äidille:

Kirja Isälle

Täytettävä kysymyskirja lapselta isälle

Kirja Isälle on täytettävä kysymyskirja lapselta isälle. Kirja sisältää kaksi osiota, joista ensimmäisen osion täyttää lapsi ja toisen osion isä itse. Kirja Isälle on kaunis ja persoonallinen lahja rakkaalle isälle, ja se on mitä kaunein muistelmakirja. Kirjaa voi täyttää minkä ikäinen tahansa: lapsi, nuori, aikuinen, kuka tahansa, joka haluaa antaa kauniin ja ajatuksella kirjoitetun kirjan omalle isälleen.

Tämä on kirja, jonka jokaisen isän on saatava.

Tilaa Kirja Isälle tästä:

Kirja Minusta

Täytettävä Kysymyskirja 

KIRJA MINUSTA on mainio tapa tutkia elämäsi tärkeintä henkilöä - SINUA.

Tämä kirja on täynnä erilaisia kysymyksiä, joita täyttämällä opit tuntemaan itsesi paremmin. Kirja on suunniteltu itsensä ymmärtämiseen, henkilökohtaiseen kasvuun tai ihan vain hauskaksi ajanvietteeksi. Voit tehdä kirjasta myös täydellisen muistelmateoksen tai antaa sen lahjaksi kenelle tahansa!

Koe kirjoittamisen stressiä lievittävä voima ja perehdy itseesi, ja opi itsestäsi jotakin uutta. Kirjaa on helppo kirjoittaa missä ja milloin vain! 

Osta Kirja Minusta:

Sinä & Minä

Täytettävä kysymyskirja pariskunnille

Sinä ja Minä on romanttinen ja hauska täytettävä kysymyskirja pariskunnille. Kirjaa voi täyttää yksin tai yhdessä.

Sinä ja Minä-kysymyskirja on oiva väline pohtia ja muistella yhteistä taivaltanne sekä oppia toisistanne jotakin uutta. Kirja sopii mainiosti myös lahjaksi kumppanillessi tai häälahjaksi pariskunnille. 

Luokaa yhdessä oma muistelmakirja tai kehittäkää suhdettanne entisestään täyttämällä kirjan kysymyksiä. Parempaa parisuhdeterapiaa ei löydy!

Osta Sinä&Minä-kirja

Deittipäiväkirja

Tee-se-itse muistelmakirja menneistä suhteista

Deittipäiväkirja on täytettävä tee-se-itse muistelmakirja menneistä suhteista ja deiteistä. Tämä kirja on mainio tapa säilöä muistoja rakkauselämästäsi ja analysoida, mitä olet oppinut menneistä suhteistasi. Se on erinomainen apuväline parempaan itsetuntemukseen ja henkilökohtaiseen kasvuun rakkauselämän saralla.

Osta Deittipäiväkirja: